Έπιπλα φαρμακείου: Συρταριέρες, πάγκοι εργασίας, βιτρίνες, σταυροί, επιγραφές, επίπλωση.

μοντέρνα έπιπλα φαρμακείουΜέχρι πριν λίγα χρόνια, χαρακτηριστικό των φαρμακείων ήταν η πολύ άσχημη μυρωδιά που κυριαρχούσε και προερχόταν από τον σωρό των φαρμάκων που στοιβάζονταν στα παλιά έπιπλα. Σήμερα, τα σύγχρονα επιπλα φαρμακειου, πέρα από το αισθητικό κομμάτι στο οποίο προσθέτουν πολλά, συμβάλλουν αποφασιστικά και στην αίσθηση φρεσκάδας που αποπνέουν τα σύγχρονα φαρμακεία.

Επίπλωση φαρμακείου:
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίου θα πρέπει ο φαρμακοποιός να επενδύσει σε έπιπλα. Για να έχει εύκολη πρόσβαση στα φάρμακα. Για να μπορεί να προβάλει τα προϊόντα του. Για να μην επικρατεί ακαταστασία στον πάγκο εξυπηρέτησης των πελατών. Για να ελέγχει εύκολα τις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων.
Η σωστή εργονομία θα τον απαλλάξει από το συνεχόμενο πέρα-δώθε, τα συρτάρια δεν θα τρίζουν και η εργασία του θα γίνει απείρως πιο εύκολη. Τέλος, θα λύσει και το πρόβλημα ασυμβατότητας που παρουσιάζεται από την χρήση σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.


λειτουργική συρταριέρα φαρμακείου
Συρταριέρες Φαρμακείου: Για να εξοικονομεί χρόνο και κόπο, ο φαρμακοποιός θα πρέπει να βρίσκει εύκολα τα φάρμακα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια σύγχρονη συρταριέρα φαρμακείου που θα προσαρμόζεται στον διαθέσιμο χώρο πίσω από τον πάγκο του. Ελαφριά για να μετακινείται εύκολα και με ευέλικτο σύστημα αποθήκευσης που να έχει και την δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης.
Τέλος θα πρέπει να έχει πρόσθετους χώρους για ειδικά προϊόντα όπως τα χημικά, τα ομοιοπαθητικά ή προϊόντα σε μεγάλες συσκευασίες. 
Τα φάρμακα θα πρέπει να είναι τοποθετημένα με τον σωστό τρόπο, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν.
Η Tecnyfarma αποτελεί το πιο αξιόπιστο όνομα στον χώρο. Οι συρταριέρες της Tecnyfarma είναι ιδανικές για φαρμακεία, ιατρικά εργαστήρια και νοσοκομεία. Κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ανθεκτικές, με πρόσθετους χώρους. Ότι πιο αξιόπιστο και αποδοτικό υπάρχει στην αγορά, στο επίπεδο της ποιότητας.


πάγκος εργασίας φαρμακείου
Πάγκοι εργασίας: Θα πρέπει να δίνει έναν αέρα ανανέωσης στο φαρμακείο. Η εξυπηρέτηση των πελατών μπορεί να περάσει σε νέα διάσταση, συνδυάζοντας την λειτουργικότητα και την ευκολία.
Ο πάγκος θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες του φαρμακοποιού, αλλά και τις οπτικές ανάγκες του πελάτη. Όσο και αν φαίνεται παράξενο, η οπτική αίσθηση του πελάτη, πελάτη και στην σχέση του με τον φαρμακοποιό.
Οι ελαφριές κατασκευές είναι ιδανικές για την πολλαπλή τοποθέτηση τους σε διαφορετικά σημεία εντός του καταστήματος.
Ένας φωτιζόμενος πάγκος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και θα προσελκύετε την προσοχή των πελατών.
Εύχρηστες λύσεις αποτελούν οι πάγκοι που διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους στην πίσω όψη τους.
Ο πάγκος της φωτογραφίας είναι μια κατασκευή της Tecnyfarma. Είναι σχεδιασμένος με στόχο να ενσωματώσει την οπτική επικοινωνία, στον πάγκο εξυπηρέτησης., Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και ελκυστικές εικόνες για πρόσοψη.


πάγκος ταμείου για φαρμακείο
Πάγκοι ταμείου: Η εξυπηρέτηση των πελατών μπορεί να γίνει πλέον με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζεται η ευκολία και ταχύτητα από την  πλευρά του φαρμακοποιού, με την άνεση και την αίσθηση πολυτέλειας από την πλευρά του πελάτη. Ένας σύγχρονος πάγκος πρέπει να είναι το στολίδι του καταστήματος.
Η ρεσεψιόν δεν είναι πια προνόμιο μόνο των ξενοδοχείων. Μοντέρνες κατασκευές που ξεχωρίζουν και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.
Υπάρχουν πάγκοι που στην πρόσοψη τους μπορούν να τοποθετηθούν προϊόντα, άλλοι με εντυπωσιακό φωτισμό και άλλοι με γκισέ που προορίζεται για χρήση  από τον πελάτη.  Η πρόσοψη του πάγκου χαρακτηρίζει και ολόκληρο το στυλ του φαρμακείου.
Ο πάγκος της φωτογραφίας αποτελεί μια λιτή πρόταση με μερικές εξαιρετικές πινελιές που δίνουν λάμψη στο φαρμακείο. Στην πίσω του όψη κρύβει 2 θέσεις για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 2 συρταρωτές θέσεις για πληκτρολόγια ,14 συρτάρια και μια σειρά από ράφια.


επιδαπέδια βιτρίνα φαρμακείου
Βιτρίνες φαρμακείου: Ένα σύγχρονο φαρμακείο επιβάλλεται να διαθέτει βιτρίνες εντυπωσιακές που τραβούν το βλέμμα των περαστικών.
Υπάρχουν δύο είδη βιτρινών. Οι επίτοιχες και οι βιτρίνες τζαμαρίας. 
Οι επίτοιχες με την χρήση του κρυφού φωτισμού πέρα από την προώθηση των προϊόντων, κοσμούν και τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. 
Οι βιτρίνες τζαμαρίας έχουν ως κύριο στόχο να προσελκύσουν τους περαστικούς εντός του καταστήματος, με απώτερο σκοπό την αγορά προϊόντων.  Μία τέτοια βιτρίνα, είναι και αυτή της φωτογραφίας. Στην πίσω όψη έχει προσαρμοσμένο καναπέ για να μπορεί ο πελάτης να ξαποσταίνει εντός του καταστήματος. Η τοποθέτηση των προϊόντων γίνεται δεξιά και αριστερά από το κεντρικό πόστερ, το οποίο αλλά ζει ανάλογα με τα προϊόντα.
Τέλος υπάρχουν στην αγορά και οι βιτρίνες-σταντ , για την εύκολη τοποθέτηση τους σε διάφορα μέρη του καταστήματος. Αποτελούνται συνήθως από ξύλινο ή αλουμινένιο σκελετό και γυάλινα ράφια.


κυβικός σταυρός φαρμακείου
Σταυροί φαρμακείου: Οι φωτεινοί σταυροί led είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι κάθε φαρμακείου και θεωρείται το σήμα κατατεθέν του. Φαρμακείο που δεν διαθέτει αυτήν την τεχνολογία είναι παρωχημένο και ξεπερασμένο για την εποχή του. Φαρμακοποιός που δεν έχει σταυρό led, μάλλον ετοιμάζεται για σύνταξη.
Είναι ορατοί από πολύ μεγάλη απόσταση ακόμα και την ημέρα και έχουν την ικανότητα να τραβούν το βλέμμα ακόμα και του περαστικού που δεν ψάχνει για φαρμακείο εκείνη την στιγμή.
Υπάρχουν όμως και άλλα είδη σταυρών πολύ πιο εντυπωσιακά, για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Για γωνιακά φαρμακεία υπάρχουν οι μεταλλικοί κυβικοί σταυροί με μεγάλη φωτεινότητα. Ο επίσης κυβικός σταυρός από plexi, με εσωτερικό φωτισμό είναι ένα πραγματικό στολίδι. Όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία.
Τέλος υπάρχουν και οι κυβικοί σταυροί με led, με τον ιδιαίτερα πρακτικό τρόπο επικοινωνίας με το κοινό. Τους βρίσκουμε σε διάφορες διαστάσεις και σε πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.


σταυρωτή επιγραφή φαρμακείου
Επιγραφές φαρμακείου: Μαζί με τον σταυρό, η επιγραφή είναι τα δύο σημεία αναφοράς της εξωτερικής όψης ενός φαρμακείου. Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται ένας συνδυασμός του σχεδίου τους, ώστε να υπάρχει αρμονία στην συνολική εικόνα.
Υπάρχουν οι παραδοσιακές επιγραφές με τα κουτιαστά γράμματα που διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό. Είναι κατασκευασμένες από inox ή λαμαρίνα.
Υπάρχουν οι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από plexi που διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα.
Οι πιο εντυπωσιακές είναι οι σταυρωτές που δίνουν μια πρωτότυπη όψη και κάνουν το κατάστημα να ξεχωρίζει, όπως φαίνεται άλλωστε και στην φωτογραφία.
Να αναφέρουμε επίσης και τους πυλώνες, ειδικές κατασκευές που προσαρμόζονται στον προαύλιο χώρο. Μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες διαστάσεις και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Σηματοδοτεί την ύπαρξη του φαρμακείου από πολύ μακρυά.


Τα φαρμακεία δεν αποτελούν πλέον απλά εμπορικά καταστήματα. Αποτελούν χώρους σωματικής και ψυχικής υγείας. Γι' αυτό και οφείλουν να αποπνέουν αέρα φρεσκάδας και αισθήματα ευεξίας και ανανέωσης στους επισκέπτες του. Οι περισσότεροι πελάτες δεν εισέρχονται πλέον σαν ασθενείς, αλλά για κυρίως για συμβουλευτικούς λόγους και για την αγορά μη φαρμακευτικών προϊόντων.
Το κυριότερο στοιχείο που μπορεί να δώσει τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι τα έπιπλα του φαρμακείου. Θα αλλάξει και την διάθεση και την αποδοτικότητα των υπαλλήλων. Και εκτός αυτού μπορεί να απογειώσει και τις πωλήσεις του.
Μην αφήσετε το φαρμακείο σας στην φθορά του χρόνου. Ο συναγωνισμός είναι πλέον πολύ μεγάλος και η επένδυση θεωρείται πλέον μονόδρομος γι' αυτόν που θέλει να επιπλεύσει. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευη φαρμακειου, τουλάχιστον δώστε λίγη προσοχή στην επίπλωση του. Σίγουρα δεν θα το μετανοιώσετε.


innovo επαγγελματικοί εξοπλισμοί ζαχαροπλαστείου


Google+

6 σχόλια:

ntina είπε...

Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, συνεχίζετε να με συμβουλεύετε όποτε χρειάζεται

Lilly είπε...

Έχω δει πολλές ιστοσελίδες με έπιπλα φαρμακείου, κυρίως για συρταριέρες και βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πως μπορώ να καταλάβω την διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε δύο συρταριέρες; Έχω βρει διαφορές της τάξεως των 1000 ευρώ.

Mitsos είπε...

Καλησπέρα,
Η διαφορά που βλέπεις στις τιμές είναι απόρροια πολλών παραγόντωνν, που συνοψίζονται στα παρακάτω:
1) Συρταριέρες με διαφορετική ποιότητα κατασκευής. Τα υλικά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, όπως και η εγγύηση των μερών.
2) Ο σχεδιασμός και το λειτουργικό κομμάτι του επίπλου, επίσης παίζει μεγάλο ρόλο.
3) Το ποσοστό κέρδους που επιλέγει ο εκάστοτε έμπορας.

Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες αλλά δεν είναι τόσο σημαντικές. Νομίζω ότι αυτά αρκούν για να σε καλύψουν.
Οι συρταριέρες που διαθέτουμε εμείς στην αγορά είναι της Tecnofarma, της οποίας είμαστε και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.

Mitsos είπε...

Και μεις!

Ανώνυμος είπε...

Το κόστος, η διαθεσιμότητα και η προσαρμοστικότητα είναι οι βασικές παράμετροι όταν ψάχνετε για έπιπλα φαρμακείου και νούρια και όχι μεταχειρισμένα.Αγοράστε το καλύτερο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και όπου είναι εφικτό να παίρνεται την γνώμη των ειδικών. Ένας επαγγελματίας κάτι παραπάνω θα ξέρει.

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ,
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ , ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΑ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΡΕΣΕΨΙΟΝ κ.λ.π. ΤΗΛ. 6946636866 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ !!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ,